Kategorier
Møder

Jan Frydenberg Thomsen 17/11-2022

”Den slidte patient – hvornår gør jeg hvad?” Torsdag d. 17. november 2022 kl. 18.00Lokation: Vil blive annonceret senere
Antallet af patienter med et naturligt tandsæt, selv i en høj alder, vokser drastisk i disse år.
Samtidigt ser vi også flere og flere patienter med erosionsskader, selv i en ung alder. Så dette betyder at antallet af patienter med et slidt tandsæt generelt er blevet meget større!
På denne kursusaften vil Jan prøve at komme ind på alt fra diagnosticering af slid og TMD til de rigtige registreringer når der skal laves en bidskinne eller en helt ny okklusion. Nogle af de emner der bliver gennemgået er :Sliddets ætiologiBehandlingsplanlægning afhængig af sliddets omfangHvordan registrerer du til en bidhævningsbehandling?Hvordan sikrer du dig at kæbeleddet sidder korrekt når du registrerer?Hvor meget kan jeg hæve?Bjørn Dahls principHele aftenen vil blive ”pakket ind” i kliniske cases. Og der vil blive rig lejlighed til at stille spørgsmål undervejs!

  Tilmelding på dette link

Su. senest 7. november, men tilmed dig hurtigst muligt da der bliver rift om pladserne til denne populære foredragsholder. 

Pris 600,- pr. person inkl mad og drikkevarer. Overføres med angivelse af navne til:  9219 4575684152 (spar nord bank)


Med venlig hilsen
Bestyrelsen